Autoritzar a un usuari l’accés a Via Oberta

1r El responsable d’interoperabilitat de l’ens ha d’accedir a EACAT amb certificat digital:

2n A continuació el responsable ha d’accedir a “Configuració” i seleccionar l’usuari al que cal donar permisos.

3r Un cop seleccionat l’usuari caldrà cercar el servei de Via Oberta per assignar-li els rols. Si l’usuari ja té algun rol, només cal afegir-li els rols nous, no cal cercar el servei.

4t A continuació caldrà seleccionar els productes als que haurà d’accedir l’usuari (1) i seleccionar la icona “més” per assignar-li (2)

El sistema a continuació farà signar la operació

Cal acceptar qualsevol alerta relativa a l’ús del JAVA. A continuació seleccionar el certificat amb el que es signarà i indicar el PIN.

Els permisos quedaran assignats

Un cop assignats els permisos, si l’usuari autoritzat estava dins d’EACAT, ha de tancar l’aplicació i tornar a accedir per tal que els nous rols quedin correctament assignats.